Αθήνα: Κανένας πανικός και ουρές στα ΑΤΜ


Ένας ξένος δημοσιογράφος στην Αθήνα βλέπει και γράφει για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική πρωτεύουσα. Διαβάστε αναλυτικά την άποψή του



Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι ότι η χώρα και οι πολίτες της δεν είναι στον αστερισμό του...πανικού και της ασιτίας, έχουν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα με αφορμή τις επικείμενες εκλογές.

Ένας μάλιστα από αυτούς, ο Τζο Βέισενταλ φρόντισε να διαψεύσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται στο εξωτερικό, σε σχετικό δημοσίευμα στο businessinsider.com.

Με μια φωτογραφία που τράβηξε από την πισίνα, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου όπου διαμένει στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε μια διαφορετική εικόνα απ' αυτή που κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι υπάρχει.

"Δεν υπάρχει πανικός, ούτε ουρές στα ATM. Οι άνθρωποι είναι στις καφετέριες και τα εστιατόρια. Κάποιοι ανησυχούν για το πως θα είναι τα πράγματα την Δευτέρα αλλά σήμερα οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για το ποδοσφαιρικό ματς με τη Ρωσία για το Euro" γράφει χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας, επισημαίνει: "Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη και πιστεύω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που τελικά θα ανακάμψει. Κάποιοι λένε ότι θέλουν να αποκτήσουν ιδιοκτησία αν η Ελλάδα καταρρεύσει και επιστρέψει στη δραχμή. Αυτό πιστεύω ότι βασίζεται στο προφανές, ότι δηλαδή είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρίσκεσαι".

Ανθή Κουτσουμπού
 http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης