Η σέξι «μούσα» της Εθνικής


Το «Εθνοσπορ» εντόπισε την 26χρονη αισθητικό και την «πέρασε ακτινογραφία». Με πατέρα Έλληνα και μητέρα Πολωνέζα η Αγγελική-Αντριάνα διαμένει πλέον μόνιμα στην Καλαμπάκα την τελευταία εξαετία, αλλά η αλήθεια είναι πως «έχει κλέψει καρδιές» στα γήπεδα της Πολωνίας.




Η ίδια, αν και καλλονή, παρουσιάζεται μετριοπαθής. «Υπάρχουν πολύ πιο ωραίες κοπέλες από μένα στο γήπεδο», εξομολογείται αρχικά, αλλά σπεύδει να συμπληρώσει πως «δεν είναι λίγοι εκείνοι που μου την... πέφτουν. 


Ορισμένοι με έξυπνο τρόπο, άλλοι με πιο άκομψο. Τα κλασικά που κάνουν οι άντρες». Στο ερώτημα αν σκέφτηκε ποτέ να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ, είπε με παράπονο: «Μου πέρασε από το μυαλό αλλά όπως μου είπαν το ύψος μου (1,62μ.) δεν ήταν το ενδεδειγμένο». 

Η... απόρριψη αυτή δεν την ενόχλησε καθόλου, ενώ, σκιαγραφώντας πως θέλει τον άνδρα της ζωής της, υπογραμμίζει: «Δεν μ’ ενδιαφέρει αν είναι ποδοσφαιριστής ή ακολουθεί κάποιο άλλο επάγγελμα. Για μένα μετράει η καρδιά, η αγάπη, η πίστη. Να με καταλαβαίνει και να με στηρίζει, τα υπόλοιπα έπονται». Στο «τοπ» των ξένων επιλογών της φιγουράρουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπαλοτέλι.



ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ