Πέθανε ο Κώστας Κοτσαρίδας

Στις 5 το απόγευμα η κηδεία του απ’ τον Ι.Ν. Παντοκράτορα Άρτας


ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ έφυγε απ’ την ζωή, ο συμπατριώτης μας Κώστας Κοτσαρίδας, σε ηλικία 96 ετών. Απ’ τους πιο γνωστούς παράγοντες του τόπου μας ο εκλιπών, έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε πολλές εξελίξεις του τόπου μας... 


...ασχολούμενος με τα κοινά, πάντα με την διάθεση να είναι κοντά στον αδύναμο συμπολίτη μας , ενώ στον επαγγελματικό στίβο, ευτύχησε να δει τις επιχειρήσεις του να ανθούν και να ακολουθήσουν την οικογενειακή παράδοση, μιας και σ’ αυτές βρίσκονται παιδιά και εγγόνια.


Πατέρας του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Κοτσαρίδα και της εμπόρου Μπέλας. Ο Κώστας Κοτσαρίδας είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά του και ευτύχησε να ζήσει ευτυχισμένες στιγμές μαζί τους. Είχε καταφέρει να εμπνέει τον σεβασμό σ’ όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι πάντα μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον μπάρμπα Κώστα.


Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα απ’ τον Ιερό ναό του Παντοκράτορα στην Άρτα.

 http://www.gnomiartas.gr/

Σχόλια

  1. Καλόν δρόμο εκεί που πάς, σεβαστέ μπαρμπα-Κώστα. Συνεργαστήκαμε στο παρελθόν, εσύ έμπειρος καί καλοπροαίρετος καί εγώ νεαρός αλλά δυναμικός, γραμματέας του φίλου σου υπουργού. Οι συμβουλές σου ήταν πάντα σωστές καί υλοποιήσιμες. Λόγοι υγείας δεν μου επέτρεψαν να σε αποχαιρετήσω από κοντά. Όμως, η αγάπη μου ας φωτίζει τον δρόμο σου. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης