Θεσσαλονίκη : Καρδιοπαθής μένει στο αυτοκίνητο του...


Ακούγεται απίστευτο αλλά από την άλλη, τόσα και τόσα απίστευτα (με αρνητικό παρονομαστή) δεν έχουμε δει στην Ελλάδα των τελευταίων 3 ετών;

Ο 55χρονος Κωνσταντίνος από τη Θεσσαλονίκη, άνεργος και καρδιοπαθής, έκανε σπίτι του το αυτοκίνητο γιατί δεν είχε χρήματα!



Όπως τονίζει ο ίδιος, έχει κάνει πολλές δουλειές στη ζωή του: από ιχθυοπώλης μέχρι συμβασιούχος στο Δήμο Θεσσαλονίκης Αν και έχει κάνει 3 εγχειρήσεις bypass στην καρδιά του και έχει χαρακτηριστεί ανάπηρος σε ποσοστό 67%, ο ίδιος -καθώς είχε δουλειά- δε ζήτησε ποτέ επίδομα αναπηρίας από το κράτος.

Πλέον, όμως, δεν έχει ούτε δουλειά ούτε επίδομα και δεν μπορεί να ζήσει. «Η οικογένεια μου πάει, καταστράφηκε» τονίζει με απογοήτευση, προσθέτοντας ότι το μόνο ζητά είναι δουλειά όχι ελεημοσύνη.

«Η ζωή μέσα σε 1,5 τ.μ. είναι δύσκολη» λέει ο άνθρωπος που ζει μέσα στο αυτοκίνητό του τους τελευταίους 11 μήνες. Δυστυχώς, δεν έχει την «πολυτέλεια» ούτε για τα βασικά. «Ευτυχώς που μας δίνουν ένα πιάτο φαγητό από τα συσσίτια. Μόνο αυτό έχω» εξομολογείται με απόγνωση…

Star.gr http://www.madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ