Στα Λύκεια και ηλεκτρονικά οι βαθμοί των υποψηφίων


Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς στα λύκεια της χώρας αναρτήθηκαν οι πίνακες με τις βαθμολογίες.


Εκτός από τα λύκεια οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορούνται τις βαθμολογίες τους και από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Για αρκετά λεπτά η ιστοσελίδα του Υπουργείου βρέθηκε σε πλήρη κατάρρευση, καθώς οι υποδομές αποδείχθηκαν για μία ακόμη φορά ανεπαρκής, όμως ήδη έχει αποκατασταθεί κι έτσι υπάρχει πλέον η δυνατότητα πρόσβασης.

Σύντομα, αναμένεται να ολοκληρωθούν στο υπουργείο οι διαδικασίες επεξεργασίας προφορικών- γραπτών βαθμών, ώστε να γίνει ο υπολογισμός του γενικού βαθμού πρόσβασης στις σχολές και τα τμήματα όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι σχετικοί πίνακες θα αποσταλούν στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να προωθηθούν στα λύκεια και να εκδοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις πρόσβασης, ενώ αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης.

Εντός των ημερών, τέλος αναμένεται να δημοσιοποιηθούν και τα στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων.
Υπενθυμίζεται, ότι ήδη «τρέχει» η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων για τη συμμετοχή στην επιλογή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η προθεσμία λήγει στις 5 Ιουλίου.

 http://www.epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ