Κοζάνη: Ξύπνησε και βρήκε πλάι του την σύντροφο του νεκρή


Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μιας 31χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Τετάρτης στο σπίτι του συντρόφου της και οι αστυνομικοί πλέον περιμένουν από την  ιατροδικαστική υπηρεσία Κοζάνη να ρίξει φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της.


Αναλυτικότερα, η άτυχη γυναίκα  βρέθηκε νεκρή σε φιλικό της σπίτι στο Μαυροδένδρι από τον 42χρονο φίλο της και ιδιοκτήτη του σπιτιού. Οι δυο τους φαίνεται πως πέρασαν μαζί το προηγούμενο βράδυ και κάποια στιγμή έπεσαν για ύπνο, μόνο που η γυναίκα δεν ξύπνησε ποτέ...

Όταν 42χρονος κατάλαβε ότι η φίλη του ήταν νεκρή, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Χθες το πρωί (31-05-2012) πραγματοποιήθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ παραγγέλθηκε τοξικολογική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ωστόσο στο μπουφάν της 31χρονης βρέθηκαν 11,3 γραμμάρια χασίς και χάπια τα οποία στάλθηκαν για εξέταση και τόσο η γυναίκα όσο και ο 42χρονος είναι άτομα εξαρτημένα από ναρκωτικές ουσίες.


 http://www.madata.gr
Σοφία Ζ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης