ΑΡΤΑ: Χωρίς αυτοκίνητα στο λόφο Περάνθης


Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας επιβάλλεται η προληπτική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πάσης φύσεως οχημάτων και μηχανημάτων ως και της παραμονής εκδρομέων σε δάση και περιοχές ειδικής προστασίας... 


...σε ημέρες  και ώρες που ο κίνδυνος εκδήλωσης  πυρκαγιάς θεωρείται υψηλός, ( βαθμός επικινδυνότητας τρία ( 3 ) και άνω ), κατά το διάστημα από υπογραφής της παρούσας,  μέχρι λήξης της αντιπυρικής περιόδου ήτοι  31-10-2012  και από ώρας 21:00 έως 06:00 στους παρακάτω δασικούς και αγροτικούς δρόμους και περιοχές της Π. Ε. Άρτας,  λόγω του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιών.

Στο Περιαστικό Δάσος του Λόφου Περάνθης.
1.Στο δρόμο της Ανατολικής πλευράς του λόφου Περάνθης που οδηγεί  από τις κτιριακές εγκαταστάσεις των ΤΕΛ – ΤΕΣ – ΙΕΚ στο πρώην ΧΑΔΑ  μέχρι το Τουριστικό Περίπτερο  του Δήμου Αρταίων .
2.Από τον πρώην ΧΑΔΑ του Δήμου Αρταίων και κατά μήκος της κορυφογραμμής του Λόφου Περάνθης στον υπάρχοντα δασικό δρόμο και στον διανοιχθέντα νέο δρόμο, μέχρι τη Λιμήνη.


Της απαγόρευσης εξαιρούνται τα μηχανήματα και οχήματα των Υπηρεσιών, των Δήμων ως και τα οχήματα παροχής βοήθειας όπως επίσης και οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών και των Δήμων όταν εκτελούν υπηρεσία.
 

Η εφαρμογή της απόφασης ανατέθηκε στην Αστυνομική Δ/νση Άρτας, στη Πυροσβεστική Υπηρεσία και στη Δ/νση Δασών Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης