Συγκρότηση κλιμακίων για ελέγχους στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη συγκροτούνται κλιμάκια ελέγχου καταστημάτων εστίασης και αναψυχής στην Περιφέρεια Ηπείρου. Τα κλιμάκια θα αποτελούνται από υπαλλήλους των Διευθύνσεων Ανάπτυξης (Τμημάτων Εμπορίου και Τουρισμού) των Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας.
 

Σε ειδικές περιπτώσεις (ανάλογα με τα ευρήματα των ελέγχων και το περιεχόμενο πιθανών καταγγελιών), μπορεί να συμμετέχουν στα κλιμάκια και υπάλληλοι λοιπών εμπλεκομένων υπηρεσιών. Ο σχεδιασμός των ελέγχων προσανατολίζεται στην εφαρμογή των διατάξεων του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου Ν. 3668/2008, καθώς και εγκυκλίων και αποφάσεων εμπλεκόμενων υπηρεσιών για τα ελεγχόμενα από τα κλιμάκια καταστήματα. 

Ο προγραμματισμός και η ευθύνη λειτουργίας των κλιμακίων ανατίθεται στον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ευ. Βαγενά, σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Διευθυντές των Δ/νσεων Ανάπτυξης των Π.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου, καθώς και τους Διευθυντές των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, εφόσον κρίνεται αναγκαίο. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης