Γέμισε χθες η Άρτα από μηχανές μεγάλου κυβισμού


Στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης των μοτοσυκλετιστών την οποία διοργανώνει το http://www.motoepirus.gr/ χθες Κυριακή στην Άρτα συγκεντρώθηκαν περίπου 100 μηχανές με 150 περίπου αναβάτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. 


Οι μοτοσυκλετιστές επισκέφθηκαν τον Αμβρακικό (Κορωνησία), την πόλη της Άρτας όπως επίσης το φράγμα Πουρναρίου και θεωρείται ως μια από τις επιτυχημένες συναντήσεις των τελευταίων χρόνων. Συγκεκριμένα σ' αυτή την συνάντηση πήραν μέρος μοτοσυκλετιστές από την Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Πάτρα, Αθήνα  κ.λ.π.


Σε συνομιλία που είχαμε με το Πρόεδρο της λέσχης κ. Γιώργο Κώστα, μας τόνισε ότι αυτή η συνάντηση - εξόρμηση  "αποτελεί διαφήμιση για την Ήπειρο μιας και αυτοί που συμμετέχουν αποτελούν ζωντανή διαφήμιση για την περιοχή μας".

Στη συνέχεια ο κ. Κώστας μας υπογράμμισε ότι "πέρα από τους αυτονόητους σκοπούς της συνάντησης, η λέσχη με αυτές τις διοργανώσεις θέλει να καταδείξει ότι τα μέλη τους προάγουν ανάμεσά τους την αυτονόητη αλληλεγγύη". Επίσης όπως μας τόνισε το σημαντικότερο είναι ότι θέλουν με τέτοιες εκδηλώσεις να προβάλλουν προς τους μικρούς μοτοσυκλετιστές - αναβάτες ότι το κράνος και τα άλλα αξεσουάρ, ως παράδειγμα, είναι απαραίτητα σε κάθε αναβάτη που σέβεται πάνω απ' όλα τον εαυτό του. "Η μηχανή δεν είναι για "σούζες", είναι ένα δίτροχο όχημα που συνδυάζει την αναψυχή και το ταξίδι".


Σημειώνουμε τέλος ότι σ' αυτή την χθεσινή επίσκεψή τους στην Άρτα δεν έλειψε από κοντά τους  -και πως μπορούσε άλλωστε να λείψει- ο γνωστός φωτογράφος και φανατικός μοτοσικλετιστής Βασίλης Γκανιάτσας, ο οποίος αποθανάτισε με το φακό του την όλη παρουσία τους στην περιοχή μας. Παράλληλα ο φίλος Βασίλης Γκανιάτσας εκτελούσε και χρέη ξεναγού και σίγουρα απόλαυσε την όλη διοργάνωση... Δεν μπορούσε να γινόταν και διαφορετικά...

Δείτε λοιπόν τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στην σελίδα του που διατηρεί στο "Fa" 






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης