ΛΕΥΚΑΔΑ: Βασάνισαν ηλικιωμένο με… ηλεκτροσόκ!


Σε πρωτοφανούς  αγριότητας βασανιστήρια υπέβαλαν έναν ηλικιωμένοι οι τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι του στην περιοχή Τσεχλιμπού της Λευκάδας για να τον ληστέψουν! 


Ακόμη και… ηλεκτροσόκ του έκαναν για τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή!

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι  χτύπησαν αλύπητα τον 72χρονο  που προσπαθούσε μάταια να  τους πείσει ότι δεν είχε  αυτά που ζητούσαν! Αφού του  προκάλεσαν σοβαρά τραύματα και ισχυρό κλονισμό, έψαξαν μόνοι τους το σπίτι αλλά δεν βρήκαν παρά μία χρυσή αλυσίδα, λιγοστά χρήματα και τα βιβλιάρια καταθέσεων του θύματος, τα οποία άρπαξαν και έφυγαν. Ο 72χρονος μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη των ληστών.


*** Αγριεμένοι  ήταν και οι τρεις άγνωστοι  με καλυμμένα χαρακτηριστικά, που αιφνιδίασαν έναν 46χρονο στην αυλή του σπιτιού του στο Θεσπρωτικό της Πρέβεζας και τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού. Αφού τον χτύπησαν με γροθιές, άρπαξαν το τσαντάκι του με ελάχιστα χρήματα, δύο κινητά και διάφορα προσωπικά έγγραφα και εξαφανίστηκαν.


*** Με την απειλή ότι θα τον σκοτώσουν, ακινητοποίησαν έναν 85χρονο οι δυο κουκουλοφόροι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Κήρυκα στη Ζάκυνθο και ζητούσαν επίμονα να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες του. Ερεύνησαν εξονυχιστικά το σπίτι, αλλά δεν βρήκαν κάτι αξίας και έφυγαν άπρακτοι αφήνοντας τον ηλικιωμένο σε κατάσταση σοκ!


http://www.protothema.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης