ΑΡΤΑ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνδιοργανώνει με τον Δήμο Αρταίων, υπό την καθοδήγηση του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, κεντρική εκδήλωση... 


...όπου θα παρουσιαστούν τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που εκπονούν τα Δημοτικά  Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Δ/νσης  στην Περιβαλλοντική Αγωγή, στην  Αγωγή Υγείας και στα Πολιτιστικά Θέματα. 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο της Άρτας στο χώρο του θεάτρου, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 και θα διαρκέσει από τις 09.00 έως 14.00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους μαθητές σχολείων και το κοινό. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά θα ξεναγηθούν στο χώρο του κάστρου από τους εκπαιδευτικούς συνοδούς, θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν, θα ενημερωθούν, θα δουν τις εργασίες  τους  και θα απολαύσουν ένα όμορφο περιβάλλον.
 

Επίσης την Τρίτη 5 Ιουνίου θα γίνει καθαρισμός στο Λόφο Περάνθης με σημείο αφετηρίας το 9ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας στις 9π.μ.. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός του δρόμου από το 9ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι το Νοσοκομείο. 

Η παραπάνω δράση γίνεται με τη συνδρομή των συνεργείων από τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αρταίων σε συνεργασία με σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Στρατού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης