ΚΥΠΡΟΣ: Εκτέλεσαν 5 άτομα ξημερώματα στην Αγ. Νάπα

Κύπρος - Αγία Νάπα - (φώτο προστατευόμενη)

Εκτέλεση πέντε ατόμων, τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων, που εργάζονταν ως φρουροί ασφαλείας επιχειρηματία της επαρχίας Αμμοχώστου, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03.30 το πρωί, οι πέντε φρουροί επέβαιναν αυτοκινήτου το οποίο κινείτο σε σκοτεινό περιφερειακό δρόμο πίσω από την κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας στην Οδό Καταλυμάτων.


Φαίνεται ότι οι δράστες που είχαν στήσει καρτέρι στα θύματα, τους «γάζωσαν» κυριολεκτικά με πυροβόλα όπλα και οι σφαίρες χτύπησαν τα πέντε άτομα στο κεφάλι και το στήθος.


Μετά την επίθεση το αυτοκίνητο των θυμάτων συνέχισε ακυβέρνητο την πορεία του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε.


Τρία από τα θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσηλευτήριο ενώ ένα από αυτά εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.


Η σκηνή έχει αποκλειστεί και επί τόπου μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εμπειρογνώμονες οι οποίοι διεξάγουν έρευνες και συγκεντρώνουν στοιχεία.


Επί τόπου μετέβησαν επίσης οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους οι οποίοι και άρχισαν την εξέταση των θυμάτων. Αναμένεται επίσης η άφιξη στη σκηνή στελεχών της ηγεσίας της Αστυνομίας και εμπειρογνώμονες του Αρχηγείου.


Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει από την πρώτη στιγμή ανθρωποκυνηγητό προς εντοπισμό των δραστών.

http://www.onlycy.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης