ΑΡΤΑ: Έκλεψαν 3.000 ευρώ στο Γλυκόριζο από 88χρονο


Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 18χρονου ημεδαπού Ρομά και δύο συνεργών του που αναζητούνται...
 

...οι οποίοι την 02-06-2012, αφαίρεσαν από οικία 88χρονου ημεδαπού στο Γλυκόρριζο Άρτας, το χρηματικό ποσό των (3000) ευρώ.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σύλληψη 44χρονου ημεδαπού για διάρρηξη καταστήματος ψιλικών στην Άρτα.

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, χθες (04-06-2012) τα ξημερώματα, 44χρονος ημεδαπός, τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει κατάστημα ψιλικών στην Άρτα.
Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα καπέλο και ζεύγη πλαστικών γαντιών.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία πιστοποιητικού, στην Κακαβιά Ιωαννίνων.

Συνελήφθη, την 02-06-2012 λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 27χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατά τον αστυνομικό έλεγχο για τη νομιμότητα της παραμονής του στη χώρα, επέδειξε πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου.
Το παραπάνω δελτίο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.


Συνελήφθη ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στην Πρέβεζα.

Συνελήφθη, χθες (04-06-2012) το απόγευμα στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 22χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 22χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους (6,6) γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη βάρους (1,3) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης