Κανάλι με ελληνικές ταινίες μόνο στην ΟΤΕ TV


Το ΟΤΕ σινεμά, ένα κανάλι αφιερωμένο αποκλειστικά στις ελληνικές ταινίες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από σήμερα οι λάτρεις του ελληνικού κινηματογράφου μόνο στην ΟΤΕ TV.


Η ΟΤΕ TV φέρνει τη νέα χρονιά αποκλειστικά ένα κανάλι γεμάτο με τα μεγαλύτερα αστέρια και αξέχαστες ταινίες του ελληνικού σινεμά. Ελληνικές ταινίες, κλασικές και σύγχρονες, του χθες και του σήμερα. Ταινίες γεμάτες αγαπημένα πρόσωπα και οικείες καταστάσεις, που αποτελούν κλασικές αξίες της ελληνικής οικογενειακής ψυχαγωγίας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, χωρίς διακοπή.


Εκτός από διάσημα μιούζικαλ και κωμωδίες, που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, το ΟΤΕ σινεμά θα προβάλλει και ταινίες σπανιότερες, αστυνομικές, δραματικές, αισθηματικές, πολεμικές καθώς και ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου.


Κάθε εβδομάδα, Δευτέρα έως Παρασκευή, το ΟΤΕ σινεμά θα προβάλει δύο μικρά αφιερώματα, με ταινίες του ίδιου αγαπημένου Έλληνα πρωταγωνιστή ή του ίδιου σκηνοθέτη. Η αρχή γίνεται με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μια σταρ που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο, και έναν σκηνοθέτη, τον Γρηγόρη Γρηγορίου, στον οποίο το ελληνικό σινεμά οφείλει πολλά. Στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «θα βρεθεί» με τον Κώστα Καραγιάννη, η Γεωργία Βασιλειάδου με τον Νίκο Ζερβό, ο Γιάννης Γκιωνάκης με τον Γιάννη Δαλιανίδη και έπεται ενδιαφέρουσα συνέχεια.


Το ΟΤΕ σινεμά προστίθεται στην ευρεία γκάμα των καναλιών της ΟΤΕ TV, της τηλεόρασης από τον ΟΤΕ ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων καναλιών στα 49. Το OTE σινεμά διατίθεται και στα δύο διαθέσιμα πακέτα καναλιών, Family Pack και Full Pack, τόσο Mέσω Δορυφόρου όσο και Μέσω Conn-x.


Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο www.otetv.gr και να παραγγείλουν την ΟΤΕ TV καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (Καταστήματα ΟΤΕ - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online στο www.ote.gr.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΤΕ
Τηλ. 210-6117434
Fax. 210-6115825
E-mail: media-office@ote.gr

OTE TV – Τώρα η ψυχαγωγία γίνεται εμπειρία για όλους


Ο ΟΤΕ ενοποίησε το σύνολο των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης που προσφέρει κάτω από την κοινή ονομασία ΟΤΕ TV. Πλέον, η ΟΤΕ TV είναι διαθέσιμη πανελλαδικά μέσω Δορυφόρου ή μέσω Conn-x.


H ΟΤΕ TV περιλαμβάνει περισσότερα από 40 κανάλια που διατίθενται σε 2 πακέτα:


• Family Pack – Κανάλια που περιλαμβάνει το βασικό πακέτο:

o Ελεύθερα Ελληνικά αναλογικά και ψηφιακά κανάλια
o Αθλητικά (Eurosport HD, Eurosport 2, ESPN America HD, ESPN Classic, Extreme Sports)
o Κανάλια με Σειρές & Ταινίες (Sundance Channel HD, Universal Channel, Fox Life, FX)
o Ντοκιμαντέρ & Lifestyle (Discovery Channel, TLC, Discovery Science, ID Investigation Discovery, Nat Geo Wild HD, The Style Network)
o Παιδικά (Disney Channel, Nickelodeon HD, KidsCo, Baby TV)
o Μουσική & Μόδα (Fashion TV, World Fashion, MTV HD, MAD Hits, VH1, C Music TV)
o Ειδησεογραφικά (BBC World News, Euronews, Deutsche Welle, Bloomberg, France 24, Al Jazeera κα)
• Full Pack - Περιλαμβάνει τα κανάλια του Family Pack και επιπλέον τα γνωστά αθλητικά κανάλια του ΟΤE, OTE Sport 1, OTE Sport 2 και ΟΤΕ Sport 3, με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο στα οποία προστίθεται και το νέο κανάλι OTE Sport HD με αθλητικά γεγονότα σε υψηλή ευκρίνεια όπου ξεχωρίζουν το Κύπελλο Ελλάδας, τα πρωταθλήματα Ισπανίας, Ιταλίας και Γερμανίας, η Β’ Εθνική, το Copa Sudamericana, το Copa Libertadores κ.ά.. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει και το κανάλι Blue Hustler με περιεχόμενο για ενηλίκους».

H ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου περιλαμβάνει και 8 κανάλια υψηλής ευκρίνειας (High Definition) χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιπλέον, ελεύθερα προς λήψη κανάλια σε κανονική και υψηλή ευκρίνεια υπάρχουν στον δορυφόρο Eurobird 9Α, από όπου εκπέμπει η OTE TV. Επίσης, εάν στην περιοχή είναι διαθέσιμη η επίγεια ψηφιακή τηλεόραση ο αποκωδικοποιητής της OTE TV μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να πιάνει και όλα τα υπόλοιπα ελεύθερα ελληνικά κανάλια, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.


Η λήψη του σήματος γίνεται μέσω δορυφορικού πιάτου, αποκωδικοποιητή και συνδρομητικής κάρτας. 


Η ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου δεν προϋποθέτει ύπαρξη σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης. Η εγκατάσταση του αποκωδικοποιητή και του δορυφορικού πιάτου μπορεί να πραγματοποιηθεί και από τον ΟΤΕ, μέσα από ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων εγκαταστατών. Εάν υπάρχει ήδη δορυφορικό πιάτο, που χρησιμοποιείται για τη λήψη άλλης δορυφορικής υπηρεσίας, ενδέχεται να μην είναι απαραίτητο δεύτερο πιάτο.

Η ΟΤΕ TV Mέσω Conn-x είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. 


Οι καταναλωτές παρακολουθούν τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα, ενώ με τις υπηρεσίες ΟΤΕ Cinema on Demand και OTE Club On Demand (υπηρεσίες Video On Demand) έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το περιεχόμενο που επιθυμούν (ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, τηλεοπτικές σειρές, μουσικά videos, ντοκιμαντέρ, ταξιδιωτικούς οδηγούς κ.ά.) και να το παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή θέλουν. 

 http://www.zougla.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ