Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Άρτα-Πρέβεζα-Γιάννενα

Σύλληψη δύο (2) ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Άρτα

Συνελήφθησαν χθες (11.01.2012) στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας... 


...ένας ημεδαπός, ηλικίας 23 ετών καθώς και ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σε γενόμενο έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχαν από κοινού, ποσότητα κάνναβης βάρους (0,56) γραμμαρίων.

Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση .
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


Συλλήψεις δύο (2) ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πρέβεζα

Συνελήφθησαν χθες (11.01.2012) το μεσημέρι στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 20χρονος, βρέθηκαν στην κατοχή του πρώτου (0,3) γραμμάρια ηρωίνης ενώ στην κατοχή του δεύτερου (3,5) γραμμάρια ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


Συλλήψεις τριών (3) ατόμων για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών στα Ιωάννινα


Συνελήφθησαν χθες (11.01.2012) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 31, 30 και 25 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν οι δυο ημεδαποί δράστες καθότι στη κατοχή του 30χρονου βρέθηκε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία ηρωίνης βάρους (1,4) γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί πριν λίγη ώρα από τον 31χρονο. 

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος είχε προμηθευθεί τις ναρκωτικές ουσίες από 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 25χρονου αλλοδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε (52) γραμμάρια ηρωίνης
• μία (1) ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας
• το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων ενενήντα (990) ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης