ΜΕΤΣΟΒΟ: Με επιτυχία το Κύπελλο διάθλου


Μια κλάση ανώτερος ήταν ο Καραμίχας Κλεάνθης από τους υπόλοιπους αθλητές στο Κύπελλο Διάθλου που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο χθες Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, σε μια καταπληκτική για χιονοδρομία ημέρα, ανοίγοντας την αυλαία του εθνικού πρωταθλήματος χιονοδρομίας 2012. 


Ο Μετσοβίτης αθλητής δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η κλάση και η αγωνιστική ποιότητα του και τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 21:03,9 και 2 άστοχες βολές στο αγώνισμα των 7,5 χλμ σπριντ 4:35 λεπτά μπροστά από τον Ξάνθη Κυριάκο που επέστρεψε στις διακρίσεις μετά από 6 έτη. 

Ο Νάκας Γεώργιος περίμενε περισσότερα από την τρίτη θέση, αλλά προδόθηκε από τις κακές βολές (χρόνος 26:17,9 και 10 άστοχες βολές). 

Στους έφηβους ο Αγγέλης Απόστολος επικράτησε ευκολότερα από ότι δείχνει η επίδοση του με χρόνο 24:49,2 και 7 άστοχες βολές, δεύτερος ήταν ο Νιμπήτης Ιωάννης 4 άστοχες βολές και χρόνο 24:51,6 και τρίτος ο Παπάσης Γεώργιος με χρόνο 26:38,1 (8 άστοχες βολές). 

Στις Νεανίδες η Τούπου Ευθυμία χωρίς να επιτύχει καμία βολή ήταν νικήτρια με χρόνο 24:20.4 απόντος και των αθλητριών του ΕΟΣ Δράμας και στους Παίδες ο Τσουρέκας Νικόλαος ήταν ο πρώτος νικητής στα 3 χλμ με χρόνο 11:08,8 και 4 άστοχες βολές.

Ο αγώνας είχε την οργανωτική ποιότητα που αρμόζει σε ένα κύπελλο Ελλάδος και ικανοποίησε τους συμμετέχοντες αλλά και τους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα με ενδιαφέρων.

http://epirusgate.blogspot.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης