Η Ρία, το βαλς και η πλαστική κούκλα! (Βίντεο-Φωτο)


Ένα αισθαντικό βαλς και μία εκρηκτική σάλσα ήταν αρκετά για να στεφθεί η Ρία Αντωνίου «βασίλισσα» της ιταλικής τηλεόρασης. Παρά τις κακές κριτικές και τη χαμηλή βαθμολογία στα τρία προηγούμενα live του ιταλικού Dancing with the stars, η Ρία Αντωνίου δεν το βάζει κάτω. (Δείτε βίντεο και φώτο)







Με ένα μάξι φόρεμα με διαφάνειες που άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της η Ρία Αντωνίου έδωσε τον καλύτερo εαυτό της και για πρώτη φορά κατάφερε να περάσει τους 20 βαθμούς. 

Η Ρία αυτή τη φορά ήταν επιθετική έτσι έκανε δώρο μία κούκλα στον κριτή που την προηγούμενη φορά την είχε πληγώσει και την είχε κάνει να δακρύσει λέγοντας της ότι «χορεύει χειρότερα από μία πλαστική κούκλα». 

Αυτή τη φορά όμως η εκρηκτική και σέξι Ελληνίδα πήρε την εκδίκησή της καθώς φαίνεται ότι κατάφερε τελικά να κερδίσει και τους δύσκολους κριτές.



Το κοινό άλλωστε από το πρώτο live έχει αποδείξει ότι στηρίζει τη Ρία Αντωνίου καθώς παρά την πολύ χαμηλή βαθμολογία των κριτών ούτε μία φορά δεν έχει βρεθεί στη θέση των δύο ζευγαριών προς αποχώρηση.




Μετά από το βάλς η Ρία χόρεψε κι έναν δεύτερο χορό μαζί με τον παρτενέρ της Ραιμόντο. Μία νεουορκέζικη σάλσα που ξεσήκωσε όλους όσοι βρίσκονταν στο πλατό οι οποίοι μετά το τέλος της χορογραφίας ξέσπασαν σ ένα θερμό χειροκρότημα.




Η Ρία Αντωνίου έχει μέχρι αυτή τη στιγμή καταφέρει να «διώξει» τέσσερις από τους ισχυρότερες αντιπάλους της. Απομένουν άλλοι επτά για να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει την πρώτη θέση και σίγουρα δείχνει αποφασισμένη.



http://www.real.gr/?page=home

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ