Φόβος για «στημένα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες!


«Καμπανάκι» από την Ιντερπόλ

Για τον κίνδυνο αθλητές, σε συνεργασία με παράνομα γραφεία στοιχημάτων, να προσπαθήσουν να «στήσουν» τα αποτελέσματα σε αγωνίσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, προειδοποίησε επικεφαλής της Ιντερπόλ.


«Πρέπει να πιστέψω ότι, αφού συμβαίνει τόσο πολύ στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα, έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος να συμβεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες» δήλωσε ο Ρόναλντ Νομπλ, γενικός γραμματέας της διεθνούς αστυνομικής υπηρεσίας, που εδρεύει στη Γαλλία.


Ο κ. Νομπλ ανέφερε ακόμη ότι και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC) έχει εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με τα αντικανονικά ή παράνομα στοιχήματα, που είναι πιθανό να παιχτούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.


Οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Ιντερπόλ πραγματοποιήθηκαν έπειτα από εκείνες του υπουργού Ολυμπιακών Αγώνων της Βρετανίας, Χιου Ρόμπερτσον, ο οποίος τόνισε ότι η ακεραιότητα των Αγώνων μπορεί να πληγεί από την «τεράστια» απειλή εκείνων που θα προσπαθήσουν να στήσουν τα αποτελέσματα των αθλημάτων.


Η Betfair, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος παγκοσμίως, συμφώνησε να δώσει πληροφορίες στην IOC, προκειμένου να εντοπιστούν παράνομα στοιχήματα.


 http://www.protothema.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ