Οι Αρτινοί εικαστικοί έκοψαν την πίτα τους


Αλληλεγγύη και αισιοδοξία εύχεται για το 2012 ο Σύλλογος «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών» με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε πριν μερικές μέρες.  


Σε δελτίο τύπου του συλλόγου το οποίο υπογράφεται από την Πρόεδρο Χριστίνα Μπίζα και την Γραμματέα Παρθενία Τσίρκα αναφέρονται τα εξής: 


 "Με την καθιερωμένη εδώ και αρκετά χρόνια κοπή της βασιλόπιτας  υποδέχθηκε φέτος και επίσημα πρώτη φορά μετά την ίδρυσή του ο Σύλλογος «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών εικαστικών τεχνών» το νέο χρόνο 2012, υποδηλώνοντας ότι η διαφορετικότητα  των ανθρώπινων χαρακτήρων γεφυρώνεται μέσω των εικαστικών προσεγγίσεων αφού η δημιουργική έκφραση δεν χωρά διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.
 

Σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 8.30 μ.μ τα μέλη του Συλλόγου δεν έχασαν την ευκαιρία και τσουγκρίζοντας ένα ποτήρι κρασί ευχήθηκαν για το καλό του Νέου Χρόνου αναζητώντας βέβαια  και το φλουρί όπως συνηθίζεται στα κομμάτια της βασιλόπιτας.
 

Έρχονται οι ανθρώπινες στιγμές, αυτές που όλοι μας θεωρούμε απλές και επαναλαμβανόμενες να σηματοδοτήσουν ότι η αξία δεν είναι στα πολλά, αλλά στα καλά και στα ποιοτικά, όπου η απλότητα δίνει την δικιά της πινελιά, έτσι που να αισθανθούμε ότι δεν είμαστε τίποτε περισσότερο από άνθρωποι.
 

Εκεί ανάμεσα στις ευχές έρχονταν και οι οραματισμοί για τα επόμενα βήματα. Σχεδόν πάντα όμως  η πορεία της «Ομάδας των Αρτινών καλλιτεχνών εικαστικών τεχνών» δεν ήταν βάση προγράμματος αλλά περισσότερο ως ανάγκη η οποία εμφανιζόταν στο προσκήνιο με κινήσεις έκπληξη.
 

Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς ο Σύλλογος «Ομάδα Αρτινών Καλλιτεχνών εικαστικών Τεχνών» το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη  εύχονται ο νέος χρόνος να είναι δημιουργικός και να φωτιστεί από αισιοδοξία, υγεία, χαρά, αγάπη, ευτυχία, αλληλεγγύη και ελπίδα ώστε να υπάρξουν διέξοδοι στα όποια προβλήματα και στόχευση προς αναπτυξιακές και κατευθύνσεις".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης