Στην Λευκάδα το ALL STAR DAY ΓΥΝΑΙΚΩΝ για το 2012


Το πανέμορφο Νησί της Λευκάδας θα φιλοξενήσει φέτος την γιορτή του Γυναικείου Βόλεϊ, το ALL STAR DAY ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2012, το οποίο θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σ' αυτή την διοργάνωση ...κύριο οργανωτικό λόγο θα έχει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, γνωστή για την αγάπη της στο άθλημα του βόλλευ.



Μάλιστα, σε σχετική συνέντευξή της που έδωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και την εκπομπή  «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» του Κώστα Κολιού, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: "Καιρός ήταν να πάει προς τα έξω το All Star Day, και γενικά καιρός ήταν να γίνει αποκέντρωση σε μεγάλα γεγονότα, γιατί τα έχει ανάγκη και ο κόσμος της περιφέρειας".


Έτσι, ύστερα από ενέργειες του Δημάρχου Λευκάδας κ. Κώστα Αραβανή, της Αντιδημάρχου Λευκάδας κ. Ζωής Σκιάδα, του Πρόεδρου της ΕΣΠΕΔΕ κ. Αποστόλη Βέτσα και της διαφημιστικής εταιρίας IFRAME και των κ.κ. Στεφάνου Ευαγγέλου, Γιώργου Χαλκίδη, του συνεργάτη τους σε αθλητικές διοργανώσεις κ. Κώστα Κολιού, η ΕΟΠΕ  έδωσε την έγκριση ώστε η φετινή μεγάλη γιορτή του Βόλεϊ να γίνει στην Λευκάδα.


Το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ ενέκρινε τη συμφωνία με την OTE TV για την τηλεοπτική κάλυψη του ALL STAR DAY ΓΥΝΑΙΚΩΝ.


Επίσης με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΠΕ επικυρώθηκαν τα ονόματα των προπονητών των δύο ομάδων του «All Star Day» που θα γίνει την Κυριακή 19/2/2012 στη Λευκάδα.


Προπονητές της ελληνικής «All Star» ομάδας θα είναι οι Τάκης Φλώρος και Απόστολος Οικονόμου, ενώ η ξένη «All Star» ομάδα θα έχει στον πάγκο της το δίδυμο Ζόραν Κόβαζιτς – Σίλβια Ιβάνοβα.


Ουσιαστικά, πρόκειται για τους δύο Ομοσπονδιακούς τεχνικούς της Εθνικής Γυναικών και τους δύο ξένους προπονητές του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.


Τέλος αξίζει να τονίσουμε ότι το ALL STAR DAY ΓΥΝΑΙΚΩΝ θα γίνει για πρώτη φορά εκτός Αττικής και οι φίλαθλοι της Δυτικής Ελλάδος θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις κορυφαίες αθλήτριες ελληνίδες και ξένες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Δείτε βίντεο και φώτο από την περυσινή διοργάνωση στο Δήμο Γέρακα Αττικής


All Star Day Γυναικών 2 από sport24tv



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης