ΒΕΡΟΙΑ: Μάνα και γιος δολοφόνησαν τον 58χρονο πατέρα!

Σχεδίαζαν από καιρό να τον... βγάλουν από τη μέση

 
Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας Ημαθίας, η ανθρωποκτονία του 58χρονου Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νεοκάστρου του Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας, στις 21 Οκτωβρίου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν σήμερα  το μεσημέρι, τρεις Έλληνες και συγκεκριμένα ο 25χρονος γιος του θύματος, η 51χρονη σύζυγος του και ένας 31χρονος , οι οποίοι μετά την ταυτοποίησή τους, εξετάσθηκαν και παραδέχτηκαν την πράξη τους.


Όπως προέκυψε οι τρεις δράστες είχαν σχεδιάσει την ανθρωποκτονία και είχαν πραγματοποιήσει διάφορες προπαρασκευαστικές ενέργειες. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος γιος και η σύζυγος του θύματος, έλαβαν από κοινού απόφαση, να τον δολοφονήσουν για οικονομικές και οικογενειακές διαφορές.


Στη συνέχεια, ο 25χρονος με τον 31χρονο φίλο του, προμηθεύτηκαν από περιοχή της Πρέβεζας, κυνηγετικό όπλο. Στις 20 Οκτωβρίου μετέβησαν από την Πρέβεζα στο Νεόκαστρο, όπου συναντήθηκαν με την 51χρονη και αποφάσισαν να τον δολοφονούσαν την επόμενη μέρα.


Έτσι ο 25χρονος και ο φίλος του, με την καθοδήγηση της 51χρονης έστησαν ενέδρα στον 58χρονο, σε αγροτική περιοχή του Νεοκάστρου, όπου ο 25χρονος γιος του τον πυροβόλησε μία φορά από μικρή απόσταση, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.


Στη συνέχεια, οι δύο δράστες κατά την επιστροφή τους προς Πρέβεζα πέταξαν το κυνηγετικό όπλο σε άγνωστο σημείο.


Οι δράστες, με τη δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί Όπλων, κατά συναυτουργία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης