Στην κοιλιά 3χρονου το δίδυμο αδελφάκι του!


Ενα "παρασιτικό δίδυμο" που αναπτύσσεται κανονικά μέσα στο στομάχι του τρίχρονου αδελφού του θα επιχειρήσουν να αφαιρέσουν αυτές τις ημέρες γιατροί σε νοσοκομείο στο Περού.


Ο γιατρός Κάρλος Άστοκόντορ επικεφαλής της ομάδας που θα κάνει το χειρουργείο στο νοσοκομείο Las Mercedes είπε ότι αυτή η παράξενη μετάλλαξη είναι εξαιρετικά σπάνια και οι γιατροί εκτιμούν πως συμβαίνει κάθε 500.000 γεννήσεις, ενώ η επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά δύσκολη..

Όπως αναφέρει η Huffington Post, κανονικά το τρίχρονο αγοράκι θα είχε αποκτήσει από τη γέννα, ένα δίδυμο αδελφό. Όμως το έμβρυο του δίδυμου αδελφού του, απορροφήθηκε κατά την κύηση από το έμβρυο του άλλου αγοριού, πριν ακόμα σχηματιστούν οι πνεύμονες, η καρδιά και ο εγκέφαλος. 

Τώρα το «παρασιτικό δίδυμο» ζυγίζει περίπου 1 κιλό και έχει αναπτύξει σύμφωνα με τους γιατρούς μάτια, μαλλιά και κάποια κόκαλα.

Το φαινόμενο του «παρασιτικού αδελφού» είχε εντοπιστεί και σε ένα κοριτσάκι από την Κίνα, το 2009. Το κοριτσάκι, μόλις ενός έτους,  είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς του.

Όπως είχαν μεταδώσει κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η κοιλιά της μικρής Μενγκ Ρου άρχισε να πρήζεται λίγους μήνες αφότου υιοθετήθηκε από ένα άτεκνο ζευγάρι.

Οταν πια η κοιλιά της απέκτησε το μέγεθος ενός μικρού τυμπάνου, οι γείτονες άρχισαν να την αποκαλούν «τέρας» και να πιστεύουν ότι είναι έγκυος. 
 

http://www.metrogreece.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ