ΑΓΡΙΝΙΟ: Συνέλαβαν 26χρονο για ανθρωποκτονία

Είναι δράστης ξυλοδαρμού 86χρονου που πέθανε. 

Οδηγείται σε λίγη ώρα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 


Πριν λίγη ώρα στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στον Αγιο Κωνσταντίνο συνελήφθη ο 26χρονος που παραμονή Πρωτοχρονιάς γρονθοκόπησε 86χρονο  ηλικιωμένο (από το Παναιτωλιο)  που μετά από λίγες μέρες αγώνα επιβίωσης κατέληξε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο 26χρονος που διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή, συνελήφθη σε σπίτι συγγενών του στον Αγιο Κωνσταντίνο. Μάλιστα συνελήφθησαν και δύο συγγενικά του πρόσωπα για την υπόθαλψη του . Θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα στον Εισαγγελέα Αγρινίου. Φέρεται το σπίτι στον Άγιο Κωνσταντίνο να ήταν μία από τις κρυψώνες του κατα τη διάρκεια της αναζήτησης του  από την Αστυνομία.

Ο 26χρονος που έχει απασχολήσει κατα κόρον στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου φέρεται για ασήμαντη αφορμή (παρεξήγηση για ποιος είχε προτεραιότητα) σε δρόμο κοντά στην Αβόρανη να χτύπησε με σιδερογροθιά τον 86χρονο πατέρα (που πέθανε) και τον 56χρονο γιο  του (σε αυτόν ανήκε η μόνη μαρτυρία που οδήγησε και στο κατηγορητήριο).

Οι αστυνομικοί τις τελευταίες ημέρες ενεργούσαν εκτεταμένες έρευνες και εντόπισαν τον 26χρονο στον Αγιο Κωνσταντίνο όπου πριν λίγη ώρα τον συνέλαβαν.

http://www.agrinionews.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης