ΠΡΕΒΕΖΑ: Έχουν και τον Λουκά στην ομάδα τους...!!!

Λουκάς Λελόβας: Ο 15χρονος βραβευμένος πρεβεζάνος μαθητής-κινηματογραφιστής

Πλώρη για νέες διακρίσεις βάζουν οι μαθητές της Πρέβεζας, συμμετέχοντας με δύο ταινίες στην «11η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας - Κάμερα Ζιζάνιο» που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο, από 3 έως 10 Δεκεμβρίου.



«Όνειρα υπό κατάληψη» και «Πάντα θα αγωνιζόμαστε», είναι οι δύο ταινίες τις οποίες δημιούργησαν τα παιδιά του 2ου Λυκείου και του 6ου Δημοτικού σχολείου Πρέβεζας. Αυτή την στιγμή, οι σύλλογοι γονέων των παιδιών της Πρέβεζας που συμμετείχαν στις δύο ταινίες, προσπαθούν να βρουν τρόπους για να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής στον Πύργο, ζητώντας και την συμβολή των φορέων για τον σκοπό αυτό. 

Η Πρέβεζα δε έχει έναν παραπάνω λόγο να ελπίζει σε νέες διακρίσεις αφού στο δημιουργικό τιμ βρίσκεται ο Λουκάς Λελόβας ο 15χρονος μαθητής ο οποίος πέρσι, απέσπασε πολύ σημαντικές διακρίσεις για την ταινία του «Κάνε ένα άλμα στο χρόνο πιο γρήγορο από την φθορά». 

Η συγκεκριμένη ταινία του Λουκά εξάλλου απέσπασε μια ακόμη σημαντική διάκριση, συμμετέχοντας σε διεθνές φεστιβάλ με εκατοντάδες συμμετοχές, που πραγματοποιήθηκε στην Βραζιλία.

Διαβάστε ακόμα για τον Λουκά: http://www.tovima.gr/society/article/?aid=378971

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης