Μολότοφ και δακρυγόνα στην αμερικανική πρεσβεία

 

Φωτιές, πετροπόλεμος, χημικά και στην πλατεία Μαβίλη

 
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από την αμερικανική πρεσβεία όπου λίγο πριν τις 6 έφτασε η κεφαλή της μεγάλης πορείας για την 38η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.


Οι αντιεξουσιαστές πετούν πέτρες και ξύλα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, έχουν ανάψει φωτιές και σε αρκετούς κάδους απορριμμάτων, ενώ σπάνε και βιτρίνες καταστημάτων. Κουκουλοφόροι με λοστούς, ενώ με λοστούς προσπαθούν να σπάσουν υποκαταστήματα τραπεζών.

Η αστυνομία από την πλευρά της απαντά με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Ένταση επικρατεί και στην πλατεία Μαβίλη. Αντιεξουσιαστές καταδίωξαν δημοσιογράφους, εναντίον των οποίων εκσφενδόνισαν νεράτζια! Εκτεταμένη χρήση χημικών γίνεται από την αστυνομία ενώ οι πέτρες πέφτουν «βροχή».

Λίγο νωρίτερα σημειώθηκε ένταση έξω από τη Βουλή, όταν ομάδα νεαρών πέταξε βόμβες μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Στις φλόγες τυλίχθηκε μάλιστα το φυλάκιο έξω από τα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηρώδου Αττικού, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 60 «προληπτικές» προσαγωγές.








http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ