ΑΡΤΑ: Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη σήμερα στην Άρτα, πρώτες πρωινές ώρες, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.


Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας,  που αναζητείτο καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του Στ’ Τμήματος Πρωτοδικών Πειραιά, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα την 29-06-2010 στη Νίκαια Αττικής, σε βάρος αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Σύλληψη αλλοδαπού για εισαγωγή και διακίνηση στην ελληνική επικράτεια μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν περίπου εκατόν τέσσερα (104) κιλά κάνναβης

Συνελήφθη χθες (14-11-2011) στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα.

Ο 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, που οδηγούσε το ανωτέρω όχημα δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το όχημα.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να διαφύγει πεζός μέσα από δασώδη έκταση, ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό του εβδομήντα δύο (72) δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους (104. 038) γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ιδιοκτήτρια του οχήματος είναι υπήκοος Ρουμανίας, η οποία αναζητείται.

Οι ναρκωτικές ουσίες, το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης