ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ανεξαρτητοποιείται και η Εύα Καϊλή!

 

Καϊλή: Δεν μπορώ να προτάξω το κομματικό συμφέρον απέναντι στο εθνικό


Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής έστειλε και η Εύα Καϊλή με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσει, όπως η Μιλένα Αποστολάκη, σε ανεξαρτητοποίησή της.


Τίποτα πλέον δεν αποκλείει μέχρι το βράδυ να έχουν προκηρυχθεί εκλογές. Ήδη ανεξαρτητοποιήθηκε η Μ. Αποστολάκη και στην κίνηση αυτή προσανατολίζονται κι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όπως και η Εύα Καϊλή.

Με επιστολή που έδωσε πριν από λίγο στον πρόεδρο της Βουλής, η Εύα Καϊλή «απειλεί» με ανεξαρτητοποίηση αν δεν «υπάρξει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» και μάλιστα «με άλλο πρωθυπουργό».


«Δεν μπορώ να προτάξω το κομματικό συμφέρον απέναντι στο εθνικό», είπε χαρακτηριστικά.




Δραματική επίσης ήταν η σημερινή έκκληση της Β. Παπανδρέου η οποία ζήτησε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ««Η χώρα κινδυνεύει με χρεοκοπία».


Την ίδια στιγμή, τη διεξαγωγή εκλογών προκειμένου να υπάρξει πολιτική διέξοδος ζητούν με παρέμβασή τους και έξι στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι το δημοψήφισμα μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε πολιτική ανωμαλία και διχασμό.

Το κείμενο της παρέμβασης υπογράφουν οι Γιώργος Θωμάς, Βαγγέλης Μαλέσιος, Στέφανος Μανίκας, Δημήτρης Μπατζελής, Γιάννης Νικολάου και Μηνάς Σταυρακάκης.



Επίσης μέγα λάθος χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα και ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υπουργός Υγείας αποκαλύπτει σε συνομιλητές του ότι στην επικείμενη κυβερνητική σύσκεψη που έχει προαναγγελθεί για τις 18.00 το απόγευμα της Τρίτης θα επισημάνει πως το δημοψήφισμα είναι λάθος και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!




http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ