Αγώνες ανωμάλου δρόμου Γενικών Λυκείων & ΕΠΑΛ Ν. Άρτας


Σχολικοί αγώνες ανωμάλου δρόμου Γενικών Λυκείων &  ΕΠΑΛ Ν. Άρτας σχολικού έτους 2011-2012 πραγματοποιήθηκαν σήμερα 1 Νοεμβρίου στην παρόχθια περιοχή πίσω από το ΚΤΕΛ Άρτας. (ΦΩΤΟ)


Έγιναν δύο διαδρομές, ξεχωριστά για τα αγόρια και για τα κορίτσια. Οι πρώτοι από κάθε αγώνισμα θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Μαθητικό Ανώμαλου Δρόμου, σε ημερομηνία και τόπο που θα  οριστούν από το Υπουργείο Παιδείας. 

Οι περισσότεροι μαθητές που συμμετέχουν στους αγώνες είναι και μέλη αθλητικών συλλόγων που προπονούνται καθημερινά και ετοιμάζονται, εκτός από τους σχολικούς αγώνες και για τους διασυλλογικούς αγώνες καθώς και για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.
 

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων φρόντισαν ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή οργάνωση στο χώρο του παραποτάμιου πάρκου για την τέλεση των αγώνων, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν με την απονομή των μεταλλίων σε όσους τερμάτισαν πρώτοι.

Ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας Γιάννης Κουτσούμπας ανέφερε: «Ξεκινήσαμε σήμερα με τον ανώμαλο δρόμο των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ. 

Είναι η πρώτη φάση των σχολικών αγώνων αθλοπαιδιών  και ανωμάλου δρόμου και στίβου στη συνέχεια. Σήμερα είναι μόνο για τα Λύκεια. Για τα Γυμνάσια δεν έχει ακόμα οριστεί ημερομηνία που θα ξεκινήσουν από το Υπουργείο Παιδείας. 

Η Φυσική Αγωγή και ο Αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παιδείας. Με τις σχολικές αθλητικές δραστηριότητες γνωρίζουμε όλοι ότι καλλιεργούμε το πνεύμα και το σώμα και βεβαίως προάγεται ο χαρακτήρας των μαθητών και η ποιότητα ζωής τους».
 

Τα αποτελέσματα των Αγώνων Δρόμου επί Ανωμάλου Εδάφους Γενικών Λυκείων &  ΕΠΑΛ Ν. Άρτας όπως ανακοινώθηκαν από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής έχουν ως ακολούθως:

ΔΡΟΜΟΣ  4.000 μέτρων    - ΑΓΟΡΙΩΝ  ΛΥΚΕΙΩΝ  
1ος : Γκεσούλης Γεώργιος  του 1ου Γεν.  Λυκείου Άρτας με χρόνο 15΄ 18΄΄
2ος : Παπαθανασίου Δημήτριος του 3ου Γεν. Λυκείου Άρτας με χρόνο 15΄ 21
3ος: Κωστακιώτης Μιχαήλ του Γεν.  Λυκείου Νεοχωρίου με χρόνο 15΄ 32΄΄  


ΔΡΟΜΟΣ  3.000 μέτρων    - ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ  
1η  : Νταλιάνη Γεωργία  του Γεν. Λυκείου  Κομποτίου με χρόνο 13΄ 03΄΄
2η :  Τρίμπου Αγγελική του 1ου Γεν. Λυκείου Άρτας  με χρόνο 14΄ 11΄΄
3η :  Οικονόμου Ευθαλία  του Γεν. Λυκείου  Κομποτίου με χρόνο 14΄ 20΄΄    


ΟΜΑΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

                                                                                     
Α.       ΑΓΟΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ  
1η   θέση:    3ο  Γεν. Λύκειο Άρτας
2η   θέση:    Γεν. Λύκειο Κομποτίου
3η   θέση:    Γεν. Λύκειο Νεοχωρίου & Γεν. Λύκειο Βουργαρελίου


Β.     ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ  ΛΥΚΕΙΩΝ
1η  θέση:   Γεν. Λύκειο Κομποτίου
2η  θέση:  2ο  Γεν. Λύκειο Άρτας  



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης