"Τα γυρίζει" ο Γιώργος για το δημοψήφισμα...

Διαβάστε όλη την εισήγηση του κ. Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο


Σε ανάλυση των δεδομένων προχώρησε ο Πρωθυπουργός κύριος Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του έκτατου υπουργικού συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης, ο οποίος φαίνεται ότι αφήνει πλέον περιθώριο για την μη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.



Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ανεξάρτητα από το πιο θα ήταν το ερώτημα στο δημοψήφισμα η μόνη λύση για να αποφύγει τις εκλογές θα ήταν ένα δημοψήφισμα. Ο κύριος Παπανδρέου απάντησε στους βουλευτές που ζητούν επιτακτικά κυβέρνηση συνεργασίας λέγοντας πως αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μέχρι σήμερα και πρόσθεσε πως επιδιώκει συναίνεση και σύζευξη.

Επιπλέον χαιρέτισε την στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αποφάσισε να στηρίξει την δανειακή σύμβαση και συμπλήρωσε πως συζητούν με τον κύριο Σαμαρά προκειμένου να βρουν κοινό τόπο για το κοινό εθνικό συμφέρον.


Μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κύριος Δημήτρης Ρέππας και ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού κύριος Νίκος Αθανασάκης θα μεταβούν στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού όπου θα έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ κύριο Αντώνη Σαμαρά.


Διαβάστε εδώ τα κεντρικά σημεία της εισήγησης του κ. Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο


http://www.protothema.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ