Άμεση ανταπόκριση από Περιφέρεια Ηπείρου


Του Κώστα Μπατσή



Άμεση και αποτελεσματική υπήρξε η ανταπόκριση της Περιφέρειας Ηπείρου στο αίτημα των κατοίκων του δημοτικού διαμερίσματος Πλατανούσας του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων Ιωαννίνων περί τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης για την ύπαρξη δημοτικού σχολείου στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται από το συνοικισμό Δάφνης.


Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του αιτήματος με εντολή του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και με μέριμνα του προϊσταμένου της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρη Μαυρογιώργου συνεργείο της Περιφέρειας κατέφθασε στην περιοχή και τοποθέτησε και προς τις δυο κατευθύνσεις προειδοποιητικές πινακίδες για την ύπαρξη του σχολείου. 

Έτσι αποφεύχθηκε ή περιορίστηκε σε σημαντικό βαθμό ο ελλοχεύων κίνδυνος για πρόκληση σωματικών βλαβών σε μικρούς μαθητές από διερχόμενα οχήματα, αφού οι οδηγοί πληροφορούνται για την ύπαρξη του σχολείου, αυξάνουν την προσοχή τους και μειώνουν την ταχύτητα.

Οι Πλατανουσιώτες επικροτώντας την άμεση ανταπόκριση ευχαριστούν και δημοσίως τον Περιφερειάρχη κ. Αλ. Καχριμάνη για την ευαισθησία που επέδειξε όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και σε άλλα κατά το παρελθόν. 

Και ευχόμαστε η ανταπόκριση, αντιμετώπιση και η επίλυση και άλλων προβλημάτων, τόσο της περιοχής μας όσο και απανταχού της Ηπείρου, να τύχουν της ίδιας μέριμνας.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Μαυρογιώργο ο οποίος… πριν αλέκτωρ φωνήσαι έσπευσε να ενημερώσει τον προϊστάμενό του, Περιφερειάρχη Ηπείρου, και να προβεί στην άμεση τοποθέτηση των πινακίδων σήμανσης για την ύπαρξη σχολείου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης