Εκτός Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ η Μιλένα Αποστολάκη



Τι αναφέρει στην επιστολή της η Μιλένα Αποστολάκη


Με επιστολή της ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από την Κ.Ο, αλλά δεν παραιτείται από το βουλευτικό αξίωμα.


Την ανεξαρτητοποίηση της, ανακοίνωσε πριν λίγο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, εκφράζοντας την αντίθεση της με τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Η πρώην υφυπουργός δήλωσε ότι δεν παραιτείται από τη Βουλή.

Η κα Αποστολάκη ήταν μια από τους βουλευτές που δεν χειροκρότησαν χθες το βράδυ την ανακοίνωση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.


«Επιλογή που διχάζει το δημοψήφισμα»


«Ψήφισα σειρά νομοσχεδίων, γνωρίζοντας ότι δεν εκφράζω τη βούληση των πολιτών που με εξέλεξαν, αξιολογώντας ως πρώτιστο καθήκον μου την αποφυγή της χρεοκοπίας και της επακόλουθης στάσης πληρωμών», αναφέρει η Μιλένα Αποστολάκη.

Με επιστολή της που έστειλε στον πρόεδρος της Βουλής γνωστοποιώντας την ανεξαρτητοποίηση της, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Τούτη τη στιγμή εκπροσωπώντας ως βουλευτής σύμφωνα με το σύνταγμα το Έθνος έχω χρέος να αντισταθώ σε αυτή τη λαθεμένη πολιτική επιλογή που διχάζει, επιχειρώντας ανεπίτρεπτα να υποκαταστήσει τη λαϊκή εντολή και την ίδια στιγμή την βιωσιμότητα της χώρας. 


Οι στιγμές είναι χρήσιμες και οι πολίτες έχουν ανάγκη να εκπροσωπούνται από βουλευτές που εξέλεξαν. Οι στόχοι του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος δεν επιτυγχάνεται και ότι η νομοθετική υπερπαραγωγή αδυνατεί να μετουσιωθεί στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις».

http://www.newsbeast.gr/
Zougla.gr
ΜΑDΑTA.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης