ΑΡΤΑ: 'Εγινε η ορκωμοσία στο Στρατόπεδο "ΒΕΡΣΗ"


Όρκο πίστης στην πατρίδα έδωσαν 531 νεοσύλλεκτοι οπλίτες κατά την τελετή ορκωμοσίας που έγινε σήμερα το πρωί στο στρατόπεδο «Βερσή» στην ‘Άρτα - η πρώτη μετά την επίσημη μετατροπή του ΚΕΥΓ σε ΚΕΝ. 


Τις ευχές τους για καλή στρατιωτική θητεία έδωσαν στους νεοσύλλεκτους ο Μητροπολίτης Άρτας κ.κ. Ιγνάτιος ο οποίος χοροστάτησε στην ορκωμοσία, ο διοικητής του ΚΕΝ κ. Βαρέλης και ο διοικητής της 8ης μεραρχίας κ. Γκίζας ως εκπρόσωπος του ΓΕΣ. 

Την τελετή όρκου παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αρταίων Γ. Παπαλέξης, οι Αντιδήμαρχοι Αρταίων Φ. Γεωργίου και Γρ. Βλάρας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Άρτας Θ. Τσιρογιάννης, ο Δ/ντής της Β/θμιας Εκπαίδευσης Άρτας Ν. Ράπτης, γονείς, φίλοι και συγγενείς των νεοσύλλεκτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αποδοχή από τον διοικητή του ΚΕΝ κ. Βαρέλη, σχετικής πρότασης από πλευράς του Δ/ντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας κ. Ράπτη, να μπορούν να παρακολουθούν τις ορκωμοσίες και μαθητές, σήμερα για πρώτη φορά παρακολούθησαν την τελετή ορκωμοσίας και μαθητές του 4ου Λυκείου Άρτας που είναι υποψήφιοι για στρατιωτικές σχολές, οι οποίοι παρακάθησαν και στη δεξίωση και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον διοικητή του Κέντρου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης