Νέα Πανευρωπαϊκή διάκριση στα τυριά ΚΑΡΑΛΗΣ


Μέσα σ’ αυτό το ζοφερό οικονομικό κλίμα που ζούμε, με την ύφεση να αποτελεί καθημερινό θέμα συζήτησης, υπάρχουν και ευχάριστες ειδήσεις, όπως για την παραγωγική μονάδα της περιοχής Άρτας «Καράλης Α.Ε.»... 


...η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες και έλαβε το βραβείο «Παραδοσιακή Ευρωπαϊκή Βιομηχανία 2011». 

Ειδικότερα, την τιμητική διάκριση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ για το 2011 έλαβε η Γαλακτοβιομηχανία Καράλης α.ε. στα πλαίσια του 9ου Κογκρέσου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO) που έγινε στην πόλη της Albufeira της Πορτογαλίας  από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου.

Η Γαλακτοβιομηχανία Καράλης α.ε. βραβεύτηκε για την ποιότητα των προϊόντων  της , την πολύχρονη  παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων και την προσήλωση της στην ποιότητα (ο πρόεδρος του Κογκρέσου Mr. Carlos κατά την απονομή του βραβείου απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των Ευρωπαϊκών χωρών χαρακτήρισε τα τυριά Καράλης τα καλύτερα του κόσμου)


Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Καράλης Σπύρος ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους Ευρωπαίους προσκεκλημένους τους προσκάλεσε να επισκεφθούνε την χώρα μας  προκειμένου να γνωρίσουνε και να γευτούνε τα αγνά προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας.
 

Η CEUCO είναι ο οργανισμός που έχει σαν σκοπό να υπερασπιστεί τα παραδοσιακά Ευρωπαϊκά προϊόντα  , έχει αναλάβει την προώθηση των παραδοσιακών αξιών σχετικά με την Γαστρονομία και την Οινολογία  και την διατήρηση της  κληρονομιάς  των προγόνων μας όσον αφορά την κουλτούρα της Γαστρονομίας και της  Οινολογίας. 

Διαβάστε ακόμα: "Σάρωσαν" τα τυριά ΚΑΡΑΛΗΣ - Πέντε βραβεύσεις

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης