ΑΡΤΑ: Εγκαινιάστηκε η λειτουργία του ΚΔΑΠ / ΜΕΑ


Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ/ΜΕΑ) το οποίο λειτουργεί στο χώρο του Πολυδύναμου Κτηρίου Κοινωνικών Δράσεων του Δήμου Αρταίων... 


...με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και προσφέρει φροντίδα και δημιουργική απασχόληση σε 30 παιδιά και εφήβους με νοητική και κινητική αναπηρία απ’ όλο το νομό. 

Το πρόγραμμα υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αρταίων (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.) στα πλαίσια του Ε.Π. “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού” και της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής”. 

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με αγιασμό και συνεχίστηκε με ομιλίες από την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. κα Κατερίνα Μάγγου, από την Αντιδήμαρχο Αρταίων κα Βίκυ Βασιλάκη και από τον πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Άρτας και πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Ηπείρου κ. Λευτέρη Φλούδα. 

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του α’ και β’ βαθμού, εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος, των κοινωνικών φορέων και φορέων υγείας της περιοχής, γονείς, παιδιά και το προσωπικό των δομών.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης