ΧΑΣΙΑΚΟΣ: Είχαμε ασφυκτικά περιορισμένο χρόνο


Έγινε η κατάθεση των προτάσεων για πέντε έργα ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ

Την περασμένη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων κατέθεσε τις προτάσεις του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το Πρόγραμμα "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013".



Το προαναφερόμενο πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.). Σύμφωνα με τις προτάσεις ο Δήμος Κ. Τζουμέρκων θα κάνει παρεμβάσεις συνολικού ύψους 1.000.000 περίπου ευρώ. 

Με αφορμή αυτής της κατάθεσης των προτάσεων ο Δήμαρχος Χρήστος Χασιάκος μιλώντας στον "Α-ΤΖ" μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:


"Είχαμε κατ' αρχήν ένα ασφυκτικά περιορισμένο χρόνο ως νεοεκλεγείσα Δημοτική Αρχή. Έγιναν προσπάθειες να είμαστε μέσα στις ημερομηνίες, αλλά όχι και για το μέγεθος των έργων που επιθυμούσαμε να εντάξουμε. 

Σ' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις αντίστοιχες μελέτες - προτάσεις, ώστε στην καταλυτική ημερομηνία να τις υποβάλλουμε.

Έτσι σε σχέση με το χρόνο και την ελλειπή τεχνική μας υπηρεσία, καταφέραμε να εντάξουμε πέντε έργα, τα οποία πιστεύω ότι ήταν αναγκαία στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο του Δήμου μας".

Τα στοιχεία των έργων με τους προϋπολογισμούς τους είναι τα παρακάτω:

1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΥΔΡΟΜΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΓΑΡΑ Τ.Δ. ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ (140.000,00 €)

2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΙΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΥΛΟΠΑΠΑΣ Τ. Δ. ΛΕΠΙΑΝΩΝ (140.000,00 €)

3. ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΓΑΡΑΣ Τ.Κ. ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ (369.000,00 €)

4. ΑΝΑΔΕΙΞΗ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΡΙΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΘΑΜΑΝΙΟΥ  (320.000,00 €)

5. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ  (255.000,00 €)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ