ΑΡΤΑ: Νεαροί αλλοδαποί ρήμαζαν τα καμποχώρια...

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, για κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν χθες (15-10-2011), το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, τρεις (3) αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Ρουμανίας και ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 20, 30 και 20 ετών αντίστοιχα... 


...κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία, παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας (15-10-2011) οι δύο 20χρονοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα-καφενείο στον Ανθότοπο Άρτας και αφαίρεσαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό, δέκα (10) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και προσωπικά έγγραφα. 

Ακολούθως, οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 30χρονος υπήκοος Ρουμανίας και διέφυγαν με κατεύθυνση τον Καλόβατο Άρτας.

Στη συνέχεια, οι δύο 20χρονοι αφαίρεσαν από παντοπωλείο στον Καλόβατο Άρτας δέκα (10) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, τρόφιμα και μικρό χρηματικό ποσό ενώ ο 20χρονος υπήκοος Αλβανίας αφαίρεσε και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το παντοπωλείο, με το οποίο και διέφυγε.

Eπιπρόσθετα, στην κατοχή των δύο υπηκόων Ρουμανίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μεταλλικές σιδερογροθιές, ένα (1) πτυσσόμενο μαχαίρι (στιλέτο) μήκους 18,5 εκατοστών, μία απομίμηση πιστολιού και ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης