"Ας πληρώσουν οι Έλληνες σε δραχμές ή με κατσίκες βουνίσιες!"

Τελειωμό δεν έχουν τα υβριστικά και ντροπιαστικά  δημοσιεύματα για την Ελλάδα αφού τώρα δείχνοντας την «μεγαλοψυχία» τους μας καλούν να πληρώσουμε αν δεν έχουμε σε ευρώ σε δραχμές ή ακόμα και να τους δώσουμε κατσίκες βουνίσιες!


Πρόκειται για σχόλια που μειώνουν την περηφάνια κάθε Έλληνα που κάθε μέρα βλέπει την χώρα του να γίνεται ο περίγελος των ξένων.

Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε από τον πρόεδρο της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, Michael O´Leary,ο οποίος έκανε μια δήλωση φωτιά στην εφημερίδα Telegraph, «Δεν είμαστε ψωροπερήφανοι. Δεχόμαστε οποιοδήποτε νόμισμα. Ακόμη και κατσίκες βουνίσιες», ερωτηθείς εάν η εταιρεία θα δεχόταν εξόφληση εισιτηρίων σε... δραχμές.

Στην συνέχεια ο κος O´Leary, σημείωσε ότι με ένα υποτιμημένο ελληνικό νόμισμα «Θα υπάρξει μια τουριστική έκρηξη. Για την Ελλάδα, η τουριστική βιομηχανία θα γίνει σημαντικότερη παρά ποτέ».

Και σαν να μην έφταναν αυτές οι δηλώσεις ήρθε και το δεύτερο «χτύπημα» από την «tour operators» αυτήν την φορά που προετοιμάζονται για το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ζητώντας από τους ξενοδόχους στα υπογεγραμμένα συμβόλαια να υπάρχει πρόβλεψη για πληρωμή και σε… δραχμές!!!

Το flashnews παρουσιάζει έγγραφο όπου η συγκεκριμένη εταιρεία στην διαδικασία υπογραφής των συμβολαίων με τους ξενοδόχους για την τουριστική περίοδο του 2012, θέλει να είναι κατοχυρωμένη ακόμα και στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ!

Μάλιστα, εάν οι ξενοδόχοι δεν αποδεχθούν τη «συμφωνία», τότε ο οργανισμός προειδοποιεί με …λύση της συνεργασίας.

Το φαινόμενο αυτό έχει προκαλέσει την οργή των ξενοδόχων της Κρήτης, που κάνουν λόγο για «ωμό εκβιασμό» και μία «διαδικασία που είναι εκ του πονηρού».

 http://www.madata.gr/
Star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ