ΑΡΤΑ: Ικανοποίηση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Από το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώθηκε ότι είχε μεγάλη ανταπόκριση η έκκλησή του προς τους αρτινούς συμπολίτες μας για συγκέντρωση φαρμάκων που οι ίδιοι για οποιοδήποτε λόγο δεν χρειαζόταν. 


Συγκεκριμένα αναφέρεται: "Ήδη συγκεντρώθηκε μια σημαντική ποσότητα η οποία θα προωθηθεί τις επόμενες μέρες στην σχετική επιτροπή αλληλεγγύης με τελικό προορισμό, όπως είχε ανακοινωθεί, σε Ιδρύματα της Σερβίας (ορφανοτροφεία, γηροκομεία κ.τ.λ) που τα έχουν απόλυτη ανάγκη. 

Από το Τμήμα μας εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μας για την ευαισθησία με την οποία ανταποκρίθηκαν και σε αυτή την προσπάθεια, η οποία και θα συνεχισθεί, με στόχο να ενισχυθούν και προσπάθειες που οργανώνονται τελευταία μέσα στη χώρα μας για παροχή αντίστοιχης βοήθειας σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

    Ανακοινώνεται επίσης ότι στάλθηκαν 110 δέματα με ρούχα (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), παιδικά παιχνίδια και βιβλία στην Ι.Μ. Βερατίου και Αυλώνος της Εκκλησίας της Αλβανίας για να διατεθούν σε ιδρύματα και οικογένειες της περιοχής, που όπως μας διαβεβαίωσε ο οικείος Μητροπολίτης κ.κ. Ιγνάτιος, τα έχουν απόλυτη ανάγκη.


Και αυτό το υλικό προέρχεται από προσφορές συμπολιτών μας, τους οποίους ευχαριστούμε και τους διαβεβαιώνουμε ότι για άλλη μια φορά το Τμήμα μας, πιστό στην αποστολή του, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να αξιοποιεί την οποιαδήποτε προσφορά τους για την ενίσχυση και ανακούφιση, κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη χωρίς διακρίσεις, διαχωρισμούς ή προκαταλήψεις".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης