ΠΡΕΒΕΖΑ: Η Παπαμιχαήλ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο


Για το μέλλον της, τα όνειρα της και την πορεία της στο τένις μίλησε η Πρεβεζάνα διεθνής αθλήτρια Δέσποινα Παπαμιχαήλ στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στον Κώστα Κολιό. Η αθλήτρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έφυγε από την Πρέβεζα... 


...για να ακολουθήσει το όνειρό της πρώτα στην Αθήνα και μετά στην ακαδημία στην Ισπανία. Η Δέσποινα βρίσκεται στην 350 θέση στην παγκόσμια κατάταξη γυναικών και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε η καλύτερη αθλήτρια στις γυναίκες. 

Στα 18 της χρόνια είναι μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών, δίπλα σε μεγάλες αθλήτριες. «Προσπαθώ να μαθαίνω από την Εθνική Ομάδα» τονίζει η ίδια , ενώ πρότυπό της είναι ο Ρότζερ Φέντερερ τον οποίο και χαρακτήρισε τον καλύτερο παίχτη όλων των εποχών. Φέτος η Δέσποινα κέρδισε δύο τουρνουά ένα στην Μπαρτσελόνα και ένα στο Ηράκλειο. 

Όνειρό της η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο . Η ίδια τονίζει ότι η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη και ειδικά όταν φύγει από την ακαδημία, αφού είναι σημαντικές οι οικονομικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να βρει χορηγούς τις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε. 

Στήριγμα της όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της, που όπως είπε της λείπει στην Ισπανία, όπως και οι φίλοι της, που όμως την στηρίζουν από μακριά.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ