Ο σωσίας του Βενιζέλου μιλά: "Θα έλεγα ότι λυπάμαι τον υπουργό..."


«Πρέπει να ενωθούν όλες οι χώρες για να αντιμετωπίσουμε την κρίση».


Η ομοιότητά του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών είναι εντυπωσιακή, κάνοντάς τον πασίγνωστο σε χρόνο ρεκόρ σε όλη την ελληνική επικράτεια. (2 ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ο Steve Grimmett, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Grim Reaper, βρέθηκε στην Αθήνα για μια συναυλία και μίλησε στην «Espresso» για το περίφημο βίντεο, τα πειράγματα των φίλων του, αλλά και για την οικονομική κρίση.

Ολα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν έκανε την εμφάνισή του στον κυβερνοχώρο ένα βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν ο τραγουδιστής ενός χέβι μέταλ συγκροτήματος να τα… σπάει πάνω στη σκηνή. 


Τότε πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για την εκπληκτική ομοιότητα του χεβιμεταλά τραγουδιστή με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει τεράστιες διαστάσεις στο Ιντερνετ.

Η «Espresso» κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστική συνέντευξη από τον χεβιμεταλά σωσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος έχει γίνει το πρόσωπο των τελευταίων ημερών.

Σήμερα, το βίντεο με τον σωσία του 54χρονου Ελληνα πολιτικού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 200.000 «χτυπήματα» στο YouTube, ενώ νέοι χρήστες προστίθενται καθημερινά στη λίστα με όσους θα ήθελαν να δουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης με… ξανθιά περούκα και χέβι μέταλ διάθεση! 


Μάλιστα, η είδηση για την απήχηση που είχε το βίντεο στο Διαδίκτυο ήταν τέτοια που έφθασε μέχρι τα… αφτιά του τραγουδιστή.

Λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή του club «Seven Sins», καλεσμένος της εταιρείας παραγωγής ΞΗΓΑΣ, ο σωσίας του Ευάγγελου Βενιζέλου μας λέει, μπαίνοντας κατευθείαν στο... ψητό:

«Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό! Συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, δεν έχει διαδοθεί ακόμη σε όλο τον κόσμο. Πάντως, το βίντεο έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στο YouTube. Μέχρι στιγμής το έχουν δει περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι, οπότε, ναι, είναι… κουλ» λέει ο 52χρονος τραγουδιστής.

Οπως εξομολογείται, έχει δει φωτογραφίες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, αλλά δεν πιστεύει ότι του μοιάζει! «Εχω δει φωτογραφίες του υπουργού των Οικονομικών σας, αλλά δεν πιστεύω ότι μοιάζουμε. 


Πάντως, ο "τύπος" έχει πολλή δουλειά να κάνει στην Ελλάδα και του εύχομαι το καλύτερο. Θα έλεγα μάλιστα ότι τον λυπάμαι κιόλας» λέει.

Στην παρατήρηση ότι έχει ίσως περισσότερους θαυμαστές από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ξεσπά σε γέλια, ενώ δεν δείχνει να ενοχλείται από τα σχόλια και τα πειράγματα των Ελλήνων φίλων του για την ομοιότητά του με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερό του Ευάγγελο Βενιζέλο. 


Εξάλλου, δεν δίστασε να συστηθεί ως «υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας» κατά την παρουσίαση της μπάντας του στη συναυλία.

«Ισως θα έπρεπε να είμαι εγώ ο υπουργός των Οικονομικών» λέει με χιούμορ στην «Espresso», ενώ δηλώνει ενήμερος για την κατάσταση στην Ελλάδα. «Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό που σας συμβαίνει. Κάθε χώρα έχει χρέη, οπότε είναι στην ίδια κατάσταση με εσάς. 


Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Δεν διανοείται να υπάρχουν άνθρωποι στους δρόμους που λιμοκτονούν. Είναι απαράδεκτο» τονίζει ο 52χρονος τραγουδιστής, συμπληρώνοντας ότι και οι πολιτικοί πρέπει να αρχίσουν να λένε την αλήθεια και να μη λένε ψέματα στον κόσμο.

«Ασχολήθηκα εντελώς τυχαία με τη μουσική»
Ο frontman των Grim Reaper γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1959, δηλαδή σχεδόν δύο χρόνια πριν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μεγάλωσε στο Τιουκεσμπέρι της Αγγλίας, αλλά πλέον ζει στη Σουηδία. 


Με τη μουσική ασχολήθηκε μάλλον τυχαία. «Εγινα τραγουδιστής γιατί μία φίλη μου με "έπιασε" να τραγουδάω στην κρεβατοκάμαρα και μου είπε ότι είμαι πολύ καλός (γέλια).

Δύο εβδομάδες αργότερα έκανα δοκιμαστικό για ένα συγκρότημα στην πόλη που γεννήθηκα και ακολούθησαν όλα τα άλλα» λέει στην «Espresso». Στο συγκρότημα μπήκε το 1988.


Τους ανακάλυψαν όταν κέρδισαν τη «Battle of the Bands», όπου συμμετείχαν περισσότερα από εκατό γκρουπ και υπέγραψαν συμβόλαιο με την Ebony Records, ενώ το πρώτο τους άλμπουμ «See You in Hell» κυκλοφόρησε στις αρχές του 1984.

Η σχέση του συγκροτήματος με τη δισκογραφική εταιρία πέρασε από σαράντα κύματα και μέσα από δικαστικές μάχες, με αποτέλεσμα να «επιστρέψουν» το 2006. Για τους φαν στην Ελλάδα λένε ότι είναι πολύ ενθουσιώδεις, ενώ, τέλος, δηλώνουν ότι ανυπομονούν να ανέβουν στη σκηνή της Λεμεσού, στην Κύπρο, για τη σημερινή προγραμματισμένη συναυλία: 


«Είχα επισκεφθεί στο παρελθόν την Κύπρο για διακοπές, αλλά είναι η πρώτη φορά που πάμε εκεί για να παίξουμε. Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε, όμως ένας φίλος από την Κύπρο μας είπε ότι θα γίνει χαμός» καταλήγει ο 52χρονος σωσίας του Ελληνα πολιτικού.






Espressonews.gr                                                                                                                                       http://www.madata.gr/    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ