Ένα αποτρόπαιο έγκλημα «στοιχειώνει» το «Σπίτι των ονείρων»

 

Trailer και φωτογραφίες της ταινίας


Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχαν δύο μικρά κορίτσια που ζούσαν σε ένα σπίτι. Ο Ντάνιελ Κρεγκ, η Ναόμι Γουότς και η βραβευμένη με όσκαρ Ρέιτσελ Βάις πρωταγωνιστούν στο «Σπίτι των ονείρων» ένα θρίλερ για μια οικογένεια που χωρίς να το ξέρει, ζει σε ένα σπίτι, όπου έχει συμβεί ένα αποτρόπαιο έγκλημα. 


Κι αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια βγαίνουν στην επιφάνεια ακόμα πιο σκοτεινά μυστικά, τα οποία είναι βαθιά κρυμμένα στους τοίχους του.

Η επιτυχημένος εκδότης Γουίλ Άτεντον (Κρεγκ) αφήνει την υψηλή του θέση στο Μανχάταν και μετακομίζει με τη σύζυγό του, Λίμπι (Βάις), και τις δύο κόρες του σε μια γραφική πόλη της Νέας Αγγλίας. 


Αλλά μόλις ξεκινούν τη νέα ζωή τους, ανακαλύπτουν ότι το τέλειο σπίτι τους ήταν το μέρος στο οποίο είχαν δολοφονηθεί στο παρελθόν μια μητέρα και τα παιδιά της. Και ολόκληρη η πόλη πιστεύει ότι δολοφόνος ήταν ο επιζών σύζυγός της.



Όταν ο Γουίλ αρχίζει να εξερευνά το θέμα δεν είναι σίγουρος αν πρόκειται για εικασίες και φαντάσματα ή εάν αυτή η τραγική ιστορία έχει όντως συμβεί μέσα στο σπίτι του.

Οι μόνες ενδείξεις που έχει στη διάθεσή του προέρχονται από την Αν Πάτερσον (Γουότς), μια μυστηριώδη γειτόνισσα που γνώριζε τα θύματα. Και καθώς ο Γουίλ και η Αν προσπαθούν να κολλήσουν τα κομμάτια του παζλ, πρέπει να βρουν ποιος δολοφόνησε την οικογένεια στο «Σπίτι των ονείρων», πριν επιστρέψει για να σκοτώσει ξανά.


Μαζί με τον Κρεγκ, την Γουότς και την Βάις στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάρτον Κσόκας που παίζει τον πρώην σύζυγο της Αν, τον Τζακ, ο Ελίας Κοτέας, που ενσαρκώνει το μυστηριώδη Μπόις, και η Τζέιν Αλεξάντερ ως η Δρ. Γκρίλι.


Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζιμ Σέρινταν και το σενάριο ο Ντέιβιντ Λούκα (House at the End of the Street).




ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ (Γουίλ)

ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ (Αν)
ΡΕΪΤΣΕΛ ΒΑΪΣ (Λίμπι)
ΕΛΙΑΣ ΚΟΤΕΑΣ (Μπόις)
ΤΖΕΪΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ (Δρ. Γκρίλι)
ΜΑΡΤΟΝ ΚΣΟΚΑΣ (Τζακ)



Σκηνοθεσία ΤΖΙΜ ΣΕΡΙΝΤΑΝ

Σενάριο ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΛΟΥΚΑ
Παραγωγή ΤΖΕΪΜΣ ΤΖ. ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΡΟΜΠΙΣΝΣΟΝ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΟΚΕΡ, ΙΡΕΝ ΚΡΟΥΓΚΕΡ
Φωτογραφία ΚΕΪΛΕΜΠ ΝΤΕΣΑΝΕΛ, ASC
Μοντάζ ΓΚΛΕΝ ΣΚΑΝΤΛΜΠΕΡΙ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΤΑΛΙΒΕΡ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση ΚΑΡΟΛ ΣΠΙΕΡ
Κοστούμια ΝΤΕΛΦΙΝ ΓΟΥΑΪΤ
Μουσική ΤΖΟΝ ΝΤΕΜΠΝΙ



Διάρκεια 92’

Πρώτη Προβολή 24 Νοεμβρίου
Διανομή VILLAGE


http://www.newsbeast.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ