ΑΡΤΑ: Ζητούν από μαθητές Χριστουγεννιάτικες κάρτες


Η Εταιρία Εθελοντισμού Αρτινών Γυναικών διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής παιδικού σχεδίου με θέμα: «Χριστουγεννιάτικη κάρτα» και έκθεση βιβλίου Αρτινών & άλλων συγγραφέων. 


Σε σχετική ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρονται τα εξής: «Η Εταιρία Εθελοντισμού Αρτινών Γυναικών ζητάει από τους μικρούς της φίλους, τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε' και ΣΤ' τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Άρτας να ζωγραφίσουν μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα και να την προσφέρουν στην Έκθεση Ζωγραφικής που θα γίνει στις 12-22 Δεκεμβρίου 2011 στην Αίθουσα των Γραφείων της Εταιρίας (Μακρυγιάννη 1 – πλατεία Μονοπωλείου).
 

Ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει Έκθεση Βιβλίου Αρτινών & άλλων συγγραφέων. 

Καλούμε κάθε Αρτινό- Αρτινή Συγγραφέα ή όχι να πλουτίσει την Έκθεσή μας προσφέροντας ένα ή περισσότερα Βιβλία. Δεχόμαστε και μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.
 

Τα έσοδα από την πώληση των καρτών και των βιβλίων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, για την ενίσχυση απόρων, πολυτέκνων και μονογονεϊκών οικογενειών του Νομού μας.
Επίσης μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα και παιχνίδια.


Τηλ. Επικοινωνίας:  26810-77100 (Αφήνετε μήνυμα), 26810-73244 (Δευτ. Τετ. Παρ.  6-8 μ.μ.), 6977-544797 (Καθημερινά 6-8 μ.μ.)».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης