ΜΠΡΑΒΟ !!! Κι’ όμως κανείς δεν το περίμενε…


Ο Αθλητικός Όμιλος Κεντρικών Τζουμέρκων μπήκε φέτος για πρώτη φορά στα ποδοσφαιρικά πράγματα του Νομού μας. Την φετινή άνοιξη ξεκίνησε αυτό το ταξίδι με την δημιουργία του ομίλου από κάποιους που πίστευαν στο όνειρό τους. 


Έτσι η νέα ορεινή ποδοσφαιρική ομάδα δημιουργήθηκε και πλέον έχει συμμετοχή στην Β΄ τοπική κατηγορία Άρτας.


Οι «ορεινοί» συνεδρίασαν στα μέσα Μαϊου στο Βουργαρέλι και αφού αρχικά εξέλεξαν το νέο τους Δ.Σ., στη συνεχεία αποφάσισαν και δημιούργησαν το νέο σύλλογο, ονομάζοντάς τον Α.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων. Προπονητής του συλλόγου είναι ο Αθανάσιος Κολιοκώστας και γυμναστής της ομάδας ο Ηλίας Γεωργιάδης.


Έτσι μέχρι στιγμής ο ΑΟΚ-ΤΖ βλέπει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα, αφού στις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Άρτας νικώντας με 1-0 και τον ΑΟ Κορφοβουνίου, σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο των Κάμπων Δημαριού. 

Σημειώνουμε ότι όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια πολλοί ήταν εκείνοι που «χαμογελούσαν» απαξιωτικά… Να τώρα που η φιλόδοξη αυτή ομάδα τους έχει κάνει να παγώσει εκείνο το ειρωνικό τους χαμόγελο… Μπράβο παιδιά και καλή συνέχεια με επιτυχίες..


Ν.Κ.

ΣΗΜ: Σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα "Η ΓΝΩΜΗ" της Άρτας

Σχόλια

  1. Γεια και χαρά!
    Μπήκες που μπήκες στον κόπο, γράψε και ποιοι συνδημότες αποτελούν την ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης