ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνέλαβαν 41χρονη με ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 41χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Συγκεκριμένα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της 41χρονης ημεδαπής και κατασχέθηκαν τριάντα (30) ναρκωτικά χάπια, άνευ ιατρικής συνταγής.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία της 41χρονης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατό (100) ναρκωτικά χάπια και μία (1) σφραγίδα ιατρού παθολόγου.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Νεαροί με ηρωϊνη

 Συνελήφθησαν, χθε το βράδυ, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 35χρονου, όπου βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους (3,7) γραμμαρίων περίπου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντός της οικίας βρισκόταν και ο 37χρονος δράστης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους (0,3) γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης