ΑΡΤΑ: Παραλαμβάνουν τρόφιμα απ’ τον Σύλλογο 3τέκνων


Δικαιούχοι 1300 περίπου τρίτεκνες οικογένειες της περιοχής Άρτας


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή η διαδικασία παράδοσης τροφίμων, στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Οικογενειών Νομού Άρτας. 


Εκατοντάδες οικογενειάρχες έχουν περάσει απ’ το πρωί απ’ τα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων, που βρίσκονται στην οδό Μαξ. Γραικού 20, πάνω απ’ τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Τα τρόφιμα και τα άλλα είδη που διανέμονται στάλθηκαν απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του ειδικού προγράμματος για τις πολύτεκνες και συγκεντρώθηκαν από επιχειρήσεις της περιοχής μας, όπως είπε στην «ΓΝΩΜΗ» ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γιώτης.

Οι δικαιούχοι είναι 1300 οικογένειες της περιοχής μας και μέχρι στιγμής έχουν παραλάβει τα είδη που δικαιούνται τα είδη που δικαιούνται τριακόσιες πενήντα οικογένειες.

Στην εποχή της κρίσης, όπου υπάρχουν πολλές οικογένειες, που δεν έχουν να πάρουν τα απαραίτητα για το σπίτι, η προσπάθεια του Συλλόγου Τριτέκνων Άρτας, αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη και δείχνει δρόμους και για άλλους μαζικούς φορείς της περιοχής μας, που πρέπει να βάλουν στην ατζέντα τους και την κοινωνική ευαισθησία.

 http://www.gnomiartas.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης