ΑΘΟΑ: «Δεσποινίς ετών 39» η νέα θεατρική παράσταση


Ξεκινάνε την Τετάρτη 23/11 οι παραστάσεις του έργου «Δεσποινίς ετών 39» στην ΑΘΟΑ

Την κωμωδία του Σακελλάριου και Γιαννακόπουλου που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο θέατρο και στον κινηματογράφο, θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν οι θεατρόφιλοι της Άρτας και οι νοσταλγοί ενός ήθους που έχει εκλείψει. 


Πιστοί στο πνεύμα των συγγραφέων οι ερασιτέχνες της ΑΘΟΑ αντιμετωπίζουν τα πρόσωπα και τα γεγονότα με ρεαλισμό, προσπαθώντας να αναδείξουν τον άρτιο λόγο και το αξεπέραστο χιούμορ του κειμένου. 

Θέματα όπως το προξενιό η προίκα και η ηθική που θέλει τον αδελφό να περιμένει να παντρέψει πρώτα την αδελφή του κι έπειτα να αποκατασταθεί ο ίδιος, δεν ισχύουν σήμερα. Όμως οι δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, δυστυχώς μας επιβάλλουν να υπολογίζουμε κι όχι να αφηνόμαστε στα αισθήματά μας. 

Κι αυτή η ιδέα που κυριαρχεί στο καινούργιο ανέβασμα του έργου, το κάνει να βρίσκει απήχηση στο κοινό της εποχής μας.


Παίρνουν μέρος: Γιώργος Παπαδόπουλος, Φρόσω Οικονόμου, Λάμπρος Μπαβέτσιας, Κατερίνα Μπούργου, Σπύρος Λυμούρης, Αφροδίτη Κατσαούνου, Κώστας Κίτσιος, Άκης Τσάγκας.


Σκηνοθεσία: Σωτήρης Σαρλής. Σκηνικά κοστούμια: Χρήστος Παππάς. Φωτισμοί: Λεωνίδας Σπαής. Βοηθάνε: Παναγιώτα Σταθάκου, Χρήστος Αλυμάρας, Άννα Παπαδοπούλου, Τούλα Μαυράκη, Σωτήρης Γούσιας.


Παραστάσεις από 23/11 εκτός Δευτέρας και Τρίτης.


Ώρα έναρξης 9.00 μμ. Τηλέφωνο θεάτρου 2681027700
Με την ευγενική χορηγία του Δήμου Αρταίων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης