ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: 39χρονη κατείχε 235 κιλά χασίς!!!

Τα κατασχεθέντα 235 κιλά χασίς. Η φώτο από την ΓΑΔΠ Ήπείρου

Συνελήφθη σήμερα (04-11-2011) το πρωί στην Κώτσικα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, μία ημεδαπή, ηλικίας 39 ετών, κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.


Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στην Κώτσικα Θεσπρωτίας αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα και το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η 39χρονη, βρέθηκαν εκατόν ογδόντα επτά (187) δέματα με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (235.398) γραμμαρίων. 

Οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα κατασχέθηκαν.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.


Σύλληψη αλλοδαπού για πώληση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν 508 γραμμάρια ηρωίνης. Αναζητούνται άλλοι δύο δράστες, ένας εκ των οποίων πυροβόλησε κατά των αστυνομικών προσπαθώντας να διαφύγει

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (03-11-2011) το απόγευμα στο Γαλάτσι Αττικής ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Αττικής, οργανώθηκε κοινή επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής και χθες το απόγευμα επιχειρήθηκε έλεγχος σε τρία (3) άτομα στο Γαλάτσι Αττικής.

Στην κατοχή του 29χρονου δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους πεντακοσίων οκτώ (508) γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, οι άλλοι δύο (2) δράστες, οι οποίοι θα παραλάμβαναν τις ναρκωτικές ουσίες, διέφυγαν σε παρακείμενο άλσος και κατά τη διαφυγή τους, ο ένας εξ αυτών πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, οι οποίοι έκαναν χρήση του οπλισμού τους με εκφοβιστική βολή, χωρίς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των έτερων δραστών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης