ΑΡΤΑ: 3μηνη απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Κομμένου


Από την Αστυνομική Δ/νση Άρτας ανακοινώθηκε ότι: «αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, στο τμήμα της οδού Κομμένου που βρίσκεται μεταξύ των οδών Π. Γαρουφαλιά και Ολυμπιονίκου Σώφρονος... 


...στο ρεύμα με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης και στη μετατροπή του ρεύματος με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης σε οδό διπλής κυκλοφορίας με απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων.

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τις υφιστάμενες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το χρονικό διάστημα από 21-11-2011 έως 21-02-2012. 

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα ληφθούν όλα τα ενδεχόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του ΚΟΚ σήμανση με μέριμνα του Δήμου Αρταίων.

Η παρούσα απόφαση ισχύει μόνο κατά την ως άνω χρονική διάρκεια. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 περί ΚΟΚ, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/07 (ΦΕΚ50Α/2-3-2007) και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ. Άρτας»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης