ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνέλαβαν 21χρονο και συνεργό του για 7 κλοπές

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών για διακεκριμένες κλοπές και συνέργεια σε κλοπή





Από την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, προέκυψαν τα στοιχεία ενός (1) δράστη, ο οποίος προέβαινε κατά τον τελευταίο μήνα σε διακεκριμένες κλοπές στην πόλη των Ιωαννίνων.


Πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας 21 ετών, ο οποίος συνολικά πραγματοποίησε επτά (7) κλοπές σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην πόλη των Ιωαννίνων ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός ημεδαπού, ηλικίας 23 ετών, για συνέργεια σε μία (1) περίπτωση κλοπής.


Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 21χρονος δράστης:


Την 29 Σεπτεμβρίου 2011 πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε κατάστημα –αναψυκτήριο στα Ιωάννινα και αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και το χρηματικό ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Την 30 Σεπτεμβρίου 2011, το βράδυ διέρρηξε κατάστημα- ψησταριά στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Την 3 Οκτωβρίου 2011, το βράδυ αφού παραβίασε την πόρτα εισόδου καταστήματος-καφενείου στα Ιωάννινα, εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Την 6 Οκτωβρίου 2011, πρώτες πρωινές ώρες αφού παραβίασε την πόρτα εισόδου καταστήματος-μεζεδοπωλείου στα Ιωάννινα, εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ καθώς και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. 

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 23χρονου δράστη, ο οποίος ανέμενε σε κοντινή απόσταση.

Την 21 Οκτωβρίου 2011, πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξε κατάστημα εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών στα Ιωάννινα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ από την ταμειακή μηχανή, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και τρεις (3) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Την 21 Οκτωβρίου 2011, πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξε κατάστημα-ψησταριά στα Ιωάννινα και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ.

Την 21 Οκτωβρίου 2011, πρώτες πρωινές ώρες αφού παραβίασε την πόρτα εισόδου καταστήματος-καφενείου στα Ιωάννινα, εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.


Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.


Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, προκειμένου να εξακριβωθεί η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ