ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο 20% η ανεργία...

Το αδιαχώρητο παρατηρείται στο υποκατάστημα ΟΑΕΔ της Πρέβεζας λόγω του μεγάλου αριθμού των ανέργων, που προσέρχονται καθημερινά για να βγάλουν κάρτα ανεργίας. 


Σύμφωνα με το διευθυντή του τοπικού παραρτήματος κ. Δημήτρη Κώτση, υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο αριθμός έχει διπλασιαστεί σε σχέση με την περσινή χρονιά, από πολίτες κάθε ηλικίας. 

Κάτι που όπως μας είπε ο κ. Κώτσης ξεκίνησε πριν λίγους μήνες και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Το τοπικό παράστημα εκτός από τον αυξημένο φόρτο εργασίας, έχει να αντιμετωπίσει και τις ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν. 

Όπως ανέφερε ο κ. Κώτσης το προσωπικό δεν επαρκεί να καλύψει όλες τις ανάγκες που υπάρχουν με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται ο κόσμος. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι «δουλεύουμε με ψυχή» και σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα ενίσχυση της υπηρεσίας με προσωπικό. 

Το ποσοστό των ανέργων στο Νομό αυτή την στιγμή ξεπερνά το 20% το οποίο αντιστοιχεί σε περισσότερους, από 3 χιλιάδες ανέργους και σε περιοχή σαν την Πρέβεζα, η οποία δεν διαθέτει μεγάλες μονάδες, είναι πολύ δύσκολο οι απολυμένοι να βρουν νέες θέσεις εργασίας.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ